Ha szeretnéd üzleted kínálatát bio homoktövis termékekkel bővíteni, keress bennünket!

Saját ökológiai ültetvényünk fagyasztott bio homoktövis bogyóját is megveheted, vagy a belőle gondosan elkészített feldolgozott termékekből választhatsz. A gazdaságunk és partner feldolgozó üzem is a Biokontroll Hungária Kft által ellenőrzött, így garantált minőséget tudsz árusítani.

Feldolgozott termékeink:

  1. bio homoktövislé, bag in box zacskóban, különböző kiszerelésekben: 2liter, 5 liter, 10 liter valamint 200 literes aszeptikus zsák, hordóban
  1. fagyasztott homoktövis bogyó

Kérésedre viszonteladói árakat tudunk biztosítani,  kérlek vedd fel velünk  a kapcsolatot:

homoktövis bogyóból készült kozmetikum

Információk ipari felhasználóknak

A homoktövis gyümölcse, levele, a 100%-os natúr gyümölcslé, a hidegen sajtolt homoktövis magolaj, a szárított gyümölcshús-héj őrlemény, az olajgyártásból visszamaradt magpellett  mind kiváló bio alapanyagok, kreatívan felhasználhatók egyéb termékek  megalkotására.

5 hektáros bio ültetvényünkről évente 30-40 tonna termést szüretelünk, így különböző gyógyszeripari, cukrászipari, szeszipari, kozmetikumok vagy állateledelek gyártásával foglalkozó vállalkozásokat is el tudunk látni nagy tételben bio homoktövis gyümölccsel, vagy a feldolgozott termékeinkkel.

Gazdaságunk közvetlenül az M7 autópálya mellett, a Balatontól 10 km-re, Gyugyon található. Vállalkozásunk székhelye Fonyód.

Ha fantáziát látsz a homoktövisben és felhasználnád alapanyagainkat, keress bennünket!